ATV sikkerhedskursus

ATV trail ridning er en sjov og spændende sport, som kan give timevis af underholdning for hele familien. Der er intet som en god dag på stier, ud i solen og vinden, til at samle familien eller mødes med venner eller gøre nye. Men ATV trail ridning er ikke alle sjov og spil; der er en stor grad af sikkerhedsforanstaltninger involveret. Mens du har det sjovt nødt du stadig til at huske, at du arbejder med et motoriseret køretøj, og selv om det er beregnet til rekreative formål, at køretøjet skal behandles med den samme respekt og forsigtighed, du ville en bil eller en motorcykel. Derfor, før du hoppe på denne helt nye ATV og ramte stier, kan du overveje at tage et ATV sikkerhed-kursus.

I modsætning til en bil eller motorcykel kræves ingen licens til at drive en ATV. Mange mennesker lære at ride fra ældre søskende, forældre eller venner. Mens læring fra venner eller familie er ikke en dårlig ide overordnede, kan der være nogle finere punkter at køre ATV, som din familie eller venner kan have forladt ud.

Mens du måske finde har nogle steder, der vil tilbyde en ATV sikkerhedskursus ikke alle kurser certificerede undervisere. ATV sikkerhed Institute (ASI) blev grundlagt i 1988 med hensigten at give et kursus, der vil uddanne ryttere om sikker drift af deres køretøjer, og håb at når studerende afsluttet kurset at antallet af ulykker og personskader på ATV’EN stier vil blive reduceret. Tanken synes at have fungeret, siden 1984 mange af de ulykker, der involverer ATV ridning er blevet stærkt reduceret. ASI er også en non-profit organisation.

Når du køber din ATV de fleste af fabrikanter såsom Honda, Arctic Cat, Yamaha og andre vil tilbyde dig mulighed for at tage ATV sikkerhedskursus vederlagsfrit. Hvis du ikke ejer en ATV og måske overveje at købe en til dig selv eller et familiemedlem, kan du stadig tage kursus for et mindre gebyr. Som med motorcykel sikkerhed Foundation hvor kurset giver motorcyklen, nogle ASI kurser kan omfatte brug af ATVS doneret enten af producenter, lokale motor sportsbutikker eller private donorer. Check med din instruktører først at finde ud af hvis du har brug for din egen ATV eller ej.

En ASI kursus vil tage dig igennem alle grundlæggende drift og ridning en ATV og tager kun en halv dag til at fuldføre. Certificerede instruktører vil lære dig trin for trin hver krævede færdighed i et kontrolleret miljø. Du vil begynde med brug af rette sikkerhedsudstyr og hvordan at starte og stoppe bilen ordentligt. Senere vil du flytte til at gå op og ned bakker og over og omkring hindringer på et lukket kursus. Hver lektion bygger på den tidligere, bliver mere af en udfordring som kurset går.

Børn så unge som 6 år kan tage kurset. Der er særlige klasser for aldersgruppen mellem 6 og 16 og forældre skal være til stede under klasserne. Alle ASI instruktører fuldføre et bredt uddannelsesprogram og skal opfylde alle ASIS krav, før de får lov til at kalde sig en certificeret instruktør. ASI rapporterer, at de har mere end 1000 aktive certificerede instruktører i mere end 12000 placeringer på tværs af USA. For mere information eller at Find et kursus tæt på dig, kan du besøge webstedet ASI på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.