En ven med fordele

Hvis du er en ven, der har fordele og en kæreste, er det en ordning, hvor der ikke er nogen romantiske forpligtelser eller forpligtelser. Det betyder ikke, at du ikke skal være venlig og hensynsfuld, hvis du er en ven med fordele. Selvom det kun er mellem to mennesker, skal du vise venlighed og medfølelse. Et venskab, der har fordele, er ikke en grund til at være egoistisk, betyder ikke nødvendigvis, at du skal overse den anden person.

Selvom venskab med fordele måske ikke er romantisk, er det præget af tillid og respekt. Dette venskab er ikke ment som et forpligtende forhold, men mere som en ven. Respekter den anden person og hav et særligt forhold til dem. Dette vil give dig mulighed for at være åben med dem og nyde din tid sammen. Du og din ven kan have et givende forhold og bør kunne og være villige til at bruge tid sammen.

Du skal være klar over, hvad du kan og ikke må i et venskab, der har fordele. Et venskab med fordele behøver ikke nødvendigvis at være forpligtet, men det er vigtigt, at du erkender, at du ikke er i et seriøst forhold. Denne type forhold er ikke egnet til et længerevarende forhold. Venskaber med fordele kan være mindre forstyrrende og mere åbne for kommunikation til at find sex.

Et venskab, der har fordele, betyder ikke nødvendigvis en forpligtelse fra nogen af ​​parterne. Det er muligt at forbinde sig med en anden, der har de samme standarder og værdier som dig. Du behøver dog ikke at være SO Dette forhold er ikke noget for dig. Du vil ikke få den følelsesmæssige støtte, du har brug for til at klare livets op- og nedture. Du kan ikke forvente det samme af en ven med fordele.

Et venskab med fordele betyder ikke nødvendigvis et romantisk forhold. Dette venskab er ikke ment som et forpligtende forhold. Et venskab med fordele giver begge parter mulighed for at nyde hinandens selskab og er ikke en forpligtelse. En ven med fordele kan være en værdifuld del af dit sociale liv. Selvom du måske ikke ønsker at yde dit bedste, er det stadig vigtigt.

Du bør forstå, at en kvinde i et venskab med fordele ikke ønsker at forpligte sig. Du kan ikke være venner med en, der ikke er en kvinde, hvis din ven tilfældigvis er en pige. Selvom venskab med fordele er en fantastisk måde for dig at lære din fremtidige partner bedre at kende, er det ikke et rigtigt forhold.