Mænds brandmandskostume

Mændenes brandmandskostume får dig til at ligne en brandmand til Halloween. Kostumet indeholder en jakke med broderede patches, bibbed bukser med vedhæftede seler og en hjelm til brandmænd. Voksne mænd bærer str. 42-46. For børn er kostumet også tilgængeligt. læse mere her. Tilbehøret kan købes separat i butikken. Brandmandens ildslukker er et tilbehør, der ikke er inkluderet i pakken.

Mænds brandmandskostumer er en fantastisk måde for dig at udtrykke din brandmandsside på! Kostumet inkluderer reflekterende bukser, en T-shirt til brandmænd og store seler. Dette kostume er lavet i USA og er meget behageligt. Dette kostume kan bæres på en hjort eller hønefest. Dette kostume kan også bruges til enhver fancy kjole eller ensartet begivenhed. Dette kostume får alle til at tale, uanset anledningen!

Dress Up America’s voksne sorte brandmand kostume er en god mulighed for mænd brandmand kostumer. Kostumet leveres med en deluxe taske. Charades’ brandmandskostume til mænd i plus size har reflekterende knæ og forneden. Kostumet leveres også med en drikkebeholderholder. Et mænds brandmandskostume kan være en fantastisk måde at se cool ud til Halloween.