DET Consulting: Levering af tjenesteydelser til store/små virksomheder

I IT-rådgivning, kan du give dine tjenester til mange forskellige virksomheder. I denne artikel vil du lære om, hvordan du kan passe ind med IT consulting store/små virksomheders behov.

Vælge 2 eller 3 af de netværk færdigheder, som du har brug for sweet spot. For eksempel kan du vælge avancerede virusbeskyttelse, firewall opsporing, VPN og routere. Så du vil fokusere på sikkerhed og grænsen adgang slags ting og der ville være din IT consulting speciale. Det er alt, hvad du ville gøre.

I store/Small Business handler det Consulting, det om med speciale

Du vil få meget dybe og specialisere sig af produktplatform. På denne størrelse, disse virksomheder bringe i en reel det manager og sætte dem på lønningslisten i 40 timer om ugen. Så vil disse virksomheder til at håndtere en masse brød og smør infrastruktur in-house.

Hvornår ønsker In-House personale vende tilbage til dig?

Når virksomheder betaler en masse outsourcing udgifter, de ofte vil beslutte at sætte 40, 50, $60.000 år person på lønningslisten. Når personen er på personale, vil han have en masse pres for at holde deres outsourcing udgifter nede, indtil de absolut nødt til at gå ud over. Derefter henvende de sig til dyb niche specialister – en stor mulighed for IT-rådgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.