De fem ting du skal gøre før du køber på Ebay

Som forbruger, vil du finde mange gode tilbud på elementer, som du ønsker og har brug for gennem eBay-auktioner. Mange mennesker besøger eBay dagligt udkig auktioner for varer, som de kan være interesseret i – simpelthen fordi eBay-auktioner er så sjovt!

Men før du begynder at købe på eBay, der er nogle trin, du skal tage. Her er fem ting du skal gøre, før du køber på eBay.

1. du kan ikke købe noget uden at registrere først.

Registrering er gratis og tager kun et par minutter. Du vil blive bedt om kreditkortoplysninger, og dette er påkrævet, før du vil være i stand til at byde på auktioner. Din e-mail adresse skal være bekræftet før din konto bliver aktiv, så sørg for at du bruger den korrekte e-mail-adresse.

Du får mulighed for at tilmelde dig en Paypal konto, hvis du ikke allerede har en, og du bør stærkt overveje at gøre så. Tilmelding med Paypal er gratis, og mange auktioner bliver nødvendigt at have en Paypal-konto.

2. Når du har afsluttet registreringsprocessen, er du klar til at byde på auktioner.

Dog ikke hoppe i højre væk. Navigere rundt på hjemmesiden en smule, og få en fornemmelse for ting først. Nogle skruppelløse sælgere forsøge at drage fordel af nye eBay brugere, og du skal være på vagt over for dem.

Start ved at søge efter de elementer, du er interesseret i. Brug kategorilisten, klik på de kategorier, som du føler at du er interesseret i, og begynde at kigge på de åbne auktioner i disse kategorier. Du skal finde de elementer, du er på udkig efter ganske let.

3. Når du har fundet elementer, du vil byde på tilføje auktionen til dine favoritter – men ikke placere dit bud endnu.

Gå i stedet finde gamle auktioner for tilsvarende varer. Se, hvor meget disse varer solgt så at du ved hvor højt til at byde. Forskning vare så godt som du kan. Bestemme, hvad varen ville koste, hvis det var helt nyt, og hvad du bør byde nu på elementet bruges i betingelsen, at det er i.

4. Lær mere om sælgeren.

Husk, at ikke alle er ærlige. Undgå at købe fra sælgere, der har lav omdømme. Omdømme system på eBay er et vigtigt redskab for købere. Dette vil aktivere du bestemme, hvorvidt du kan stole på den person, du køber fra.

Læs deres feedback side. Læs sælgeren ‘About Me’ side. Få at vide, hvem du har at gøre med en lille smule bedre ved at kommunikere med sælgeren om auktionen.

5. Placer dit bud.

Når du ved hvilken vare du ønsker og hvor meget du skal byde på det, er du klar til at placere dit bud.

Der er to måder du kan gøre dette. Nogle sælgere tage bud på deres auktioner, med elementet går til højestbydende. Andre vælger at bruge funktionen ‘Køb nu’, hvilket betyder, at de har et sæt mindstepris, som du skal opfylde – men du er ikke i konkurrence med andre tilbudsgivere. Dette er en typisk som sælgere bruge når de har flere identiske genstande til at sælge, eller når de sælger helt nye varer på eBay med dråbe afskiberne mulighed.

Hvis du går ind i en åben live auktion – hvor bud er placeret og de højeste tilbudsgiver vinder – skal du se auktion nøje for at sikre, at du holde hæve dit bud at vinde varen. Bare sørg for at du ikke ender med at vinde ved at betale måde for meget-medmindre det er et unikt element, der ikke findes andre steder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.